Tuinfluiter

Digitaal Informatie-uur: Maandag 19 juli van 11.00u tot 12.00u met Microsoft Teams, Zoom én Whats-App

  • image-6

Digitaal Informatie-uur: Maandag 19 juli van 11.00u tot 12.00u met Microsoft Teams, Zoom én Whats-App

 

Vrijdag 25 juni: Digitaal Informatie-uur huren woningen complexen Vijverhof 

Hoe aan te melden om fysiek aanwezig te zijn in het Trefpunt van de Vijverhof:

Bericht u mij uiterlijk .. januari .....u, op r.olsman@hsbdevijverhof.nl, dan laat ik u op .. januari rond .....u weten of er nog plaats is.

Er zijn namelijk een maximaal aantal vaste zitplaatsen in het Trefpunt beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn. Tussen alle vaste zitplaatsen zit minimaal 1,5m afstand. Graag bij de aanmelding aangeven met hoeveel personen u wil komen en in hoeverre u met uw gezelschap, bijvoorbeeld met uw echtgeno(o)t(e), "een bubbel" vormt.

Op voorhand zal er op locatie een gezondheidscheck plaatsvinden. Bij klachten, blijf thuis!

Zie regels: www.rijksoverheid.nl

In de ochtend van 11.00u tot 12.00u

Groepssessie met behulp van Microsoft Teams, Zoom én WhatsApp

Dit is een digitaal informatie-uur met algemene informatie voor zowel de wachtenden op de wachtlijst als mensen die vrijblijvende informatie willen en eventueel geïnteresseerd zijn om in de toekomst in onze complexen te gaan wonen. We kijken hoe de website werkt, hoe u zich inschrijft en hoe u reageert op onze woningen. Ook bekijken we, met behulp van de website, de plattegronden van de verschillende woningen.

Hoe aan te melden om mee te doen via Microsoft Teams:

Bericht u mij uiterlijk 25 juni 10.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl, dan krijgt u op 25 juni rond 10.45u van mij een e-mail met een link waarmee u toegang heeft tot de digitale overlegruimte. Als het goed is, verschijn ik vervolgens rond 10.50u in uw beeldscherm.

Graag bij de aanmelding aangeven dat u de link via Microsoft Teams wil ontvangen.

Hoe aan te melden om mee te doen via Zoom:

Bericht u mij uiterlijk 25 juni 10.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl, dan krijgt u op 25 juni rond 10.45u van mij een e-mail met een link waarmee u toegang heeft tot de digitale overlegruimte. Als het goed is, verschijn ik vervolgens rond 10.50u in uw beeldscherm.

Graag bij de aanmelding aangeven dat u de link via Zoom wil ontvangen. Doet u dat niet, dan krijgt u de link via Microsoft Teams.

Hoe aan te melden om mee te doen via Beeldbellen met WhatsApp:

LET OP: Deze manier is het minst gebruiksvriendelijk voor dit informatie-uur en te gebruiken als u echt niet met Teams of Zoom overweg kan. 

Bericht u mij uiterlijk 25 juni 10.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl, dan krijgt u op 25 juni rond 10.45u van mij een groepsoproep (ik bel met het nummer 06-13332801 en de nummers van iedereen in deze groepsessie zijn zichtbaar voor elkaar) voor beeldbellen op uw mobiele telefoon. Als het goed is, verschijn ik vervolgens in uw beeldscherm. 

Graag bij de aanmelding uw mobiele telefoonnummer aangeven en dat u mee wil doen via Beeldbellen met WhatsApp. Doet u dat niet, dan krijgt u de link via Microsoft Teams.

Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Rémon Olsman

Woonconsulent

Inschrijven in dit appartement