Tuinfluiter

Informatie-uur: Donderdag 15 december van 12.30u tot 13.30u (zowel fysiek in 't Trefpunt als met Microsoft Teams)

  • image

Informatie-uur: Donderdag 15 december van 12.30u tot 13.30u (zowel fysiek in 't Trefpunt als met Microsoft Teams)

Groepssessie (met behulp van Microsoft Teams)

Dit is een combinatie van een fysiek en digitaal informatie-uur met algemene informatie voor zowel de wachtenden op de wachtlijst als mensen die vrijblijvende informatie willen en eventueel geïnteresseerd zijn om in de toekomst in onze complexen te gaan wonen. We kijken hoe de website werkt, hoe u zich inschrijft en hoe u reageert op onze woningen. Ook bekijken we, met behulp van de website, de plattegronden van de verschillende woningen.

Hoe aan te melden om op donderdag 15 december fysiek aanwezig te zijn in het Trefpunt van de Vijverhof:

Bericht u mij uiterlijk donderdag 15 december 11.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl met hoeveel personen u graag fysiek aanwezig wil. Bij het niet opgeven van een voorkeur ga ik ervan uit dat u een link via Microsoft Teams wil ontvangen.

Hoe aan te melden om mee te doen via Microsoft Teams:

Bericht u mij uiterlijk donderdag 15 december 11.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl, dan krijgt u op donderdag 15 december rond 11.45u van mij een e-mail met een link waarmee u toegang heeft tot de digitale overlegruimte. Als het goed is, verschijn ik vervolgens op donderdag 15 december rond 12.20u in uw beeldscherm. Graag bij de aanmelding aangeven dat u de link via Microsoft Teams wil ontvangen.

Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Rémon Olsman

Woonconsulent

Inschrijven in dit appartement