Tuinfluiter

Informatiebijeenkomst: Dinsdag 23 juli van 10.30u tot 12.00u (zowel fysiek in 't Trefpunt als met Microsoft Teams)

  • image

Informatiebijeenkomst: Dinsdag 23 juli van 10.30u tot 12.00u (zowel fysiek in 't Trefpunt als met Microsoft Teams)

Groepssessie (met behulp van Microsoft Teams)

Dit is een combinatie van een fysiek en digitaal informatie-uur met algemene informatie voor zowel de wachtenden op de wachtlijst als mensen die vrijblijvende informatie willen en eventueel geïnteresseerd zijn om in de toekomst in onze complexen te gaan wonen. We kijken hoe de website werkt, hoe u zich inschrijft en hoe u reageert op onze woningen. Ook bekijken we, met behulp van de website, de plattegronden van de verschillende woningen. We gaan helaas geen woning bezichtigen.

Hoe aan te melden om op dinsdag 23 juli fysiek aanwezig te zijn in het Trefpunt van de Vijverhof:

Bericht u mij uiterlijk dinsdag 23 juli 08.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl met hoeveel personen u graag fysiek aanwezig wil zijn. Dit i.v.m. het inrichten van de zaal voor maximaal 30 personen. Bij het niet opgeven van een voorkeur ga ik ervan uit dat u met 1 persoon aanwezig zult zijn. 

Hoe aan te melden om mee te doen via Microsoft Teams:

Bericht u mij uiterlijk dinsdag 23 juli 08.00u op r.olsman@hsbdevijverhof.nl, dan krijgt u op dinsdag 23 juli rond 10.00u van mij een e-mail met een link waarmee u toegang heeft tot de digitale overlegruimte. Als het goed is, verschijn ik vervolgens op dinsdag 23 juli rond 10.25u in uw beeldscherm. Graag bij de aanmelding aangeven dat u de link via Microsoft Teams wil ontvangen.

Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

Rémon Olsman

Woonconsulent

Inschrijven in dit appartement