Over HSVBO

  • Over HSVBO

55+-appartementen

In het centrum van Capelle aan den IJssel verhuren wij 55+-appartementen. Al deze woningen zijn rolstoeltoegankelijk ingedeeld, liggen in de directe omgeving van het woon-zorgcentrum en zijn voorzien van 24-uurs persoonsalarmering. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met één of meerdere liften. Onze activiteiten zijn voor alle huurders toegankelijk. De zorgco√∂rdinator kan behulpzaam zijn bij het oplossen van problemen rond het zelfstandig blijven wonen. De regelmatige aanwezigheid van huismeesters completeren het geheel.

Sociale verhuur

Alle woningen in de Leeuwerik, Nachtegaal, Merel en Tuinfluiter zijn sociale huurwoningen. In principe is het voor de huurder mogelijk om bij sociale huurwoningen huurtoeslag aan te vragen. Daarbij mag het inkomen niet te hoog zijn. Neem contact op met de Belastingdienst om te zien wanneer u in aanmerking komt voor huurtoeslag.

Vrije sector verhuur

Alle woningen in de Lijster, Groenling, Roodborst en Steenloper zijn huurwoningen in de vrije huursector. In principe is het voor de huurder niet mogelijk om bij vrije huurwoningen huurtoeslag aan te vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Belastingdienst.