Roodborst, Groenling & Steenloper

Steenloperstraat 11 t/m 267

  • test-img-gebouw
  • woningen aan de Kerklaan 21-03-2014 060
  • Nieuwbouw ingang Vjiverhof 9-1-2013 014
  • 20150617--CST5676[1]
  • 20141007-DSC-9980[1]
  • 20141007-DSC-0643[1]
  • 20141007--CST7444[1]

Dit gebouw uit 2013 heeft alle ruimte voor een onbezorgde toekomst.

Het zoeken van een nieuwe woning is altijd een hele stap. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te verhuizen. Maar ook de nodige eisen. Zo zult u voldoende ruimte en comfort willen. Veiligheid en privacy spelen een rol. En wanneer de leeftijd vordert, moet de woning ook toekomstbestendig zijn. Dus gelijkvloers, zonder lastige trappen of drempels. Met de juiste zorgvoorzieningen dichtbij, voor het geval dit nodig mocht zijn. Prettig wonen vraagt ook om een veelzijdig winkelaanbod en een omgeving waar in cultureel en sportief opzicht genoeg te beleven valt. 

Dit alles vindt u in de huurappartementen voor 55-plussers in De Vijverhof. Met alle comfort en ruimte, in het hart van Capelle aan den IJssel. Met het OV voor de deur, het dynamische Rotterdam in het zicht, het groene hart op fietsafstand en snelwegen naar alle windstreken. Hier woont u op topniveau, omringd met zorg op maat wanneer dat nodig is. 

Alle woningen van de Roodborst, Groenling en Steenloper vallen in de vrije huursector. U kunt bij het huren van deze woningen geen huurtoeslag aanvragen.

Woonplezier krijgt een nieuwe dimensie

Prettig wonen begint met voldoende ruimte. De royale huurappartementen in De Vijverhof bieden met een vloeroppervlak van 90 m² tot en met 115 m² een zee aan mogelijkheden en de grote raampartijen laten volop zonlicht toe. Naast de woonkamer (oplopend tot een oppervlakte van 60 m²) heeft u de beschikking over twee slaapvertrekken die u uiteraard ook als studie- of werkkamer kunt inrichten. Verder telt elk appartement een badkamer met toilet en douche en een ruim bemeten balkon. Bij enkele appartementen is ook nog een separate toiletruimte aanwezig.

De Vijverhof is uiteraard voorzien van moderne liften die u snel naar de gewenste etage brengen. Voor uw auto is een eigen parkeerplaats gereserveerd. En huisdieren zijn meer dan welkom.

In alle opzichten een appartement op niveau

Zoveel mensen, zoveel woonwensen. De één zoekt het graag hogerop om te genieten van een blik op het vertrouwde oud-Capelle, een vergezicht op de waterwegen of de imposante skyline van Rotterdam. Terwijl een ander juist kiest om dicht bij de dynamiek en gezelligheid van de straat te wonen of van nabij te genieten van de natuur in onze binnentuin. 

Altijd mooi als er iets te kiezen valt. En we zeiden het al: in De Vijverhof gaat het om wonen op topniveau!

Inschrijven in dit gebouw

Modellen in dit gebouw

9 modellen

Nu te huur in de Roodborst, Groenling & Steenloper

2 Appartementen

Informatiebijeenkomst: Woensdag 26 juni van 10.00u tot 11.30u (zowel fysiek in (sq)t Trefpunt als met Microsoft Teams)

Informatiebijeenkomst: Woensdag 26 juni van 10.00u tot 11.30u (zowel fysiek in 't Trefpunt als met Microsoft Teams)

Prijs:
€ 0,00
Meer over dit model
Appartement op basis van (dq)Volledig Pakket Thuis(dq)

Appartement op basis van "Volledig Pakket Thuis"

Prijs:
€ 0,00
Type huurwoning:
Sociale huur, WEL toeslag
Type huurwoning:
Sociale huur, GEEN toeslag
Type huurwoning:
Vrije huursector
Meer over dit model